måndag 24 augusti 2009

Cars, cars, cars och cars......

Cars
från 2006

Filmboxen med inspelade filmer går het här hemma på förmiddagarna. Disneys "Cars" är naturligt nog Brum-brum-killens favoritfilm. Hans favorit är Blixten samt bästisen Tow Mater. Scenerna på racingbanan samt då de båda kompisarna ägnar sig åt buset att välta traktor är mycket fängslande för den 1-åriga åskådaren.

Blixten McQueen är en alldeles nybyggd och supersnabb racerbil – arrogant, självsäker och omsvärmad. Han gör sensation på banan i North Carolina där han är nära att vinna årets Pistongcup. Tävlingen slutar oavgjort, så därför ska det hållas utslagstävling i Los Angeles. På vägen dit faller Blixten av sin transportbil och förirrar sig ut på landsbygden där han orsakar kaos och förstörelse i den lilla byhålan Kylarköping. Blixten ställs inför rätta och blir dömd till samhällstjänst. Vistelsen i Kylarköping får Blixten att tänka över sin situation, vilket ger honom en ödmjukare attityd till omgivningen. Till slut kan Blixten göra comeback på racerbanan med förnyade krafter, och med nya vänner vid sin sida.

Denna DVD står nog högst upp på sonens vill ha-lista, tror mamma.

1 kommentar:

  1. hej tjolahopp!! haft svårt att komma in till dig..men nu så verkar det ju funka!! Jättemysig blogg..o nästan samma intressen som mig!

    kan tro han gillat cars...är ju såå poppis nu..kommer mnog min lille med att gilla snart;)))hihi

    ha en fin vecka!!
    kramelikramisar millemamma♥

    SvaraRadera