lördag 5 september 2009

Inspirationsbilder till kök

Nu har jag varit ute på drömmarnas horisont då jag i olika bloggar och inrednings siter funnit en hel del läckra bilder på kök och köksinredning.

Dessa bilder säger säkert mer än 1000 ord, men då jag är en riktigt pratglad kvinna så kan jag inte låta enbart bilderna tala till Er.
Detta är en favorit som faktiskt är svenskt, Kvänum. Passar min smak något helt ofattbart bra, dock inte min plånbok......eller ens bankbok........Stilen är min men inte riktigt alla detaljerna i denna bild. Jag gillar intrycket man får; det vita, rena samt de stora förvaringsburkarna, glas dörrar med vackert ( men så opraktisk ) spröjs- underbart.
Jag har dock lite svårt för att se så mycket detaljer framtaget..förvaringsburkarna får gärna ta plats bakom glasdörrarna till skåpen och så ser det inte så praktiskt ut att ha hushållspappret där det är placerat...i alla fall inte med småbarn i huset.
Kommer nog att ordna fram en eller annan hylla till mitt slitna furukök á la IKEA, kan kanske liva upp eller inspirera till lite bak eller matlagning.


Här skulle jag absolut kunna tänka mig att spendera en hel del tid. Vitt och marin i vacker kombination!!!! Läckert, rent och charmigt.


Inte heller detta kök går för hackor. Vilken skillnad det gör bara man håller färgskalan till vitt och ännu mer vitt. Kanske kan jag övertala sambon att våra otroligt slitna köksluckor inte alls skulle bli fula av att få sig en dusch vit färg mha högtryckssprutan!!!!!!! Skall försöka övertala honom!!!!

En dröm med vedeldat, vitt kakel och vita luckor samt detaljerade krön på köket!!! Suck......


3 kommentarer:

 1. Hej.Kul att du vill vara med och tävla och att du lagt dig som följare,jag har lagt mig som följare av din blogg.Vilen underbar blogg du har,och ni har hästar ni med,kul!Just nu har vi en islänning som blivit "utdömd" av vetinärerna,kronisk fång,men det kommer en hovformsspecialist i eftermiddag(kopplad till www.sundhast.se)hoppas han kan ge oss glada besked,annars har vi en tuff vecka framför oss!
  Men nog om det,hoppas ni får en fin söndag.Kramisar Lotta

  SvaraRadera
 2. God morgon!!
  vad kul du ville va med i min lilla tävling!
  Vilka drömkök du visar!!!VILL HA!!!

  Ha en fin vecka!
  ~~~Kramelikramis ♥ Mammamillis~~

  SvaraRadera
 3. Hej

  Vad hittade du inspirationsbilden till "En dröm med vedeldat, vitt kakel och vita luckor samt detaljerade krön på köket!!! Suck......"? Det var ett snyggt kakel där som jag vill försöka hitta.
  MVH
  Andreas

  SvaraRadera