söndag 11 oktober 2009

Önskelistan börjar att ta form...

Idag har hela familjen varit på Islandshästens Dag på Örsta Kulle. Både jag och sambon är väldigt förtjusta i de lätthanterliga islänningarna. Nu kom min lilla dotter att stifta bekantskap med ett gäng isländshästar som reds i kadrilj med relativt unga ryttare. Tindra tyckte att hon kunde önska sig en sådan, hon fyller ju år snart......3 kommentarer:

 1. Hej Petra!

  Va kul att du tittade in hos mej. Vilken mysig blogg du har - jag har kikat runt lite men det finns mycket kvar...gillar att du skriver och visar vardagsbilder rakt upp och ned - direkt från verkigheten.

  Tapeten ni har i ert kök har vi i vår hall - kul! Har inte lagt ut några bilder på vår hall ännu men det kommer såsmåningom.

  Ha en fin vecka! Mvh Camilla

  SvaraRadera
 2. hallojs Petra!! tack så för hjälpen med 3 kolum..ska prova på det..men som du sa så är det nog bäst jag gör mig en testblogg!Vill ju inte min ska försvinna...har nämnligen redan hänt en gång, med min första blogg..SURT är vad det är!!!

  islandshästar är så fina..har vart o ridit ett par ggr! Jätte mysigt!!!Ja du, kidsen har höga krav på sina listor nu för tiden!!!!
  Annat var det när stora tösen fyllde 3 år...överst på önskelistan stod det papperskorg!!!;)) och klart hon kunde få det;)))

  Kramelikram Millis ♥
  Ha en fin vecka!!☺

  SvaraRadera
 3. Kul med nån från mina hemtrakter:-) Hittade hit via Anne:-). Supermysig blogg du har! Tävling hos mig oxå om du har lust:-) Kram Sofia

  SvaraRadera