lördag 24 oktober 2009

Fredagsrys...eller var det fredagsmys

Igår kväll fick den hostiga sonen en helkväll och natt hos mormor och morfar Lasse. Vår dotter fick äntligen klä upp sig i kjol och glitter på ögonlocken och i håret! Hon skulle få en helkväll med mor och far, utan lillebror som hela tiden tar hela showen. Det skulle bli bio och fin restaurang, men....

Det gick bara en Spöket Laban-film vid 16 på biografen så det blev att tänka om. Vi bestämde att en tur till Örebro och resturang-besök gick att genomföra.

Så väl inne i Örebro kom undertecknad på att det faktiskt finns restaurang inne på slottet som den monarkvänliga dottern önskat besöka sedan sommaren. Ergo gick vi till Slottskänken och beställde pannkaka till Tindra och hennes föräldrar önskade pepparbiff, men oerfarna resturangbesökare som vi småbarnsföräldrar nu är så glömde vi bort att önska bort vitlöken ut gratinen så H höll på att storkna...oups!

Tindra var totalt ointresserad av maten men blev desto mer imponerad av de brinnande marshaller som förde fram till röda mattan, riddarrustningen och så kunde vi inte undgå att göra några funderingar i höstmörkret var spökena höll hus och var i hela friden var egentligen fängelsehålorna??? Tindra hade även funderingar på var kungen & hans familj höll till????


Må Väl Ni tappra Läsare,


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar