torsdag 2 juli 2009

Vissberga

Är man på väg hem till oss så är detta första varningen att man närmar sig. En av våra grannar har vänligt nog lånat ut både vattenkälla och mark för att sätta upp denna skylt där våra hagar börjar samt underlätta vattningen av hästarna. Tack kära K ( du vet att det är dig vi menar )!
Så här fulla av hästar är den största hagen då temperaturen håller sig kring de 30, då står båda hästarna inne i utsläppet, dvs bland träden i skogen......Tack snälla Å ( du känner väl igen dig !) som låter oss låna skogsmark till detta och som säger OK till det mesta jag frågar om.

Här har jag fotat årets klätterros som jag desperat försöker få att klättra upp på "pergolan" som sambon gjort ovan vattenpumpen som vi använder till extra trädgårdsbevattning och av barnen till lek. Sambons stora leksak, fyrhjuligen, skymtar mellan stall och hus....


Detta är vårt hus. Ett tillbyggt timmerhus från 1800-talet som börjar att kännas lite trångt, men genuint och mysigt. Vi får se vad vi kommer att göra år trångbodheten......Inga kommentarer:

Skicka en kommentar