tisdag 14 juli 2009

Vårt sovrum

Tindras säng fck lov att komma in i vårt sovrum då hon hade riktiga rusknätter och skrek i högan sky och sparkad och slogs. Hon blev mycket lugnare av att bara komma närmre.... Sängen är ett fynd från Blocket. Sambon fick åka 25 mil i snöyran men så blev vi jättenöjda med resultatet. Den är handgjord och handmålad. Tindra blev lycklig som en prinsessa.
En härligt sprakande kamin i sovrummet borde vara en mänsklig rättighet i snötäckta land!!!! På sommaren kan man ställa in värmeljus i den så får man myset men inte värmen.

Vår säng som ofta används av 3-4 personer och 1-3 djur...kanske borde skaffa en megastor säng..... Konstverken på väggen är "hemmagjorda". Den nedre tavlan är min första morsdagspresent som min dotter själv kommit med -en teckning med massor av fina färger.Hon har en konstnärs själ ( Det du mormor! )
Den övre tavlan har jag fotograferat från Tisarskogarna; ett vildvuxet vattendrag med mossa och gamla trädstammar i härlig blandning med stenar och ormbunkar.


Utsikten från vårt sovrum är mot barnens lekstuga och en liten del av hästarnas närmaste hage. Bor man på landet måste man självklart ha spetsgardiner i något rum och hos oss blev det i vårt sovrum.2 kommentarer:

  1. Vilken söt säng lillan har!!!

    Kram Helena /Franska Liljan

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket. Den var verkligen ett fynd nu måste jag jaga liknande(?) till sonen ,15 månader......

    SvaraRadera