söndag 12 juli 2009

Familjen VIDetta är sambon Håkan Karlsson och hans son André.
Om någon i vår närhet ar kunnat missa det så är Håkans stora passion att FISKA ! På den första bilden har han dragit upp en gös ur Tisaren och den andra bilden visar att storfiskarn lyckades väl i Thailand då han drog upp en Sailfish ur havet. Han fiskade upp ett par tonfiskar tror jag också..
Håkan gillar liksom sönerna allt som brummar. På de tisdagar som Indianerna kör speedway i Sannahed är han ett givet kort där.
Förutom våra barn Tindra, snart 5år, och Rasmus 15 månader så har Håkan en son sedan tidigare, André, snart 19 år och snart körkortsinnehavare. André går på Byggprogrammet på Allé i Hallsberg och gilllar liksom sin pappa "brum" och fiske.
Håkan och jag delar ett par intressen som mestadels rör sig kring familjen, uteaktiviteter och djur & natur. Att åka fyrhjuling har båda våra barn lärt sig att älska och är ett bekvämt sätt att ta sig fram här ute på landet.
På sommaren gillar vi båda att vara ute på sjön, Tisaren, i båten. Jag har dock tröttnat att ligga i typ 0 knop och trolla efter bara en sisådär två-tre timmar. Håkan kan hålla på att fiska i evigheter.....Fast så är det han som tar hem fiskarna.
Nu när sensommarn närmar sig är vi mycket ute i skog och mark för att leta kantareller, svart trumpetsvamp, blåbär...
Vintertid är det åka pulka, skidor, skridskor...ja, vinteraktiviteter som gäller. Förra året började någon vänlig själ att skotta dammen-så nu har Vissberga egen rink!
Håkan jobbar som murare åt ett eldfängt företag här i trakten. Jag tror att han gillar det ganska bra....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar