onsdag 24 mars 2010

Pipstudios i Amsterdam


Det kan vara farligt att läsa heminredningsbloggar! Jag har tillräckligt med favoriter på min önskelista, men då kan det kanske inte göra någon skillnad med ytterligare en designer och denna gång från Amsterdam i Holland. Jag hittade via några svenska och norska inredningsbloggare till Pipstudios.com som har ett fint utbud av både tapeter ( som finns på Tapetorama ) och porslin ( som finns på Broarne, numera ) samt hemtextil & skrivmaterial ( som jag inte hittar någon svensk återförsäljare till-ännu!!!) .


Här ser ni ett axplock av tapet kollektionen. Jag tittade faktiskt på en av Pip studios tapeter då lekstugan skulle tapetseras men det var liksom inte försvarbart med så dyra tapeterc 800 kr/rulle) i en lekstuga, där mamman förhoppningsvis inte skall behöva hålla kollen alltför ofta.

Jag skulle inte bli alltför dyster om överkastet/pläden flyttade hem till oss och kanske skulle jag vara lite mer hälsosam i mitt val av fikadryck om jag hade tjusiga tekoppar med fågelmotiv???

Visst blir man glad alla färgerna och mönstren som alla tillhör favoriter!!!


Mitt nya ljusa kök har numer basfärgerna vitt och ljusblått....och visst katten...min son har kraschat ett antal skålar för mig som skulle behöva ersättas. Kanske det blir en titt på Broarnes utbud???????Den som lever får se,

Petra

1 kommentar: