lördag 28 augusti 2010

Botaniska världen

Ja säger då bara det. Det finns så mycket som jag skulle vilja göra invändigt som utvändigt. Så kom då en katalog i brevlådan; Den botaniska världen med höstlök. Ja helt plötsligt fanns det en himlans massa lökväxter som jag fann på min stora önskelista. Visst är den härlig Tulipa Florosa.
Tulipa Groenland skulle se fin ut om den fick sitta kvar i trädgården för rådjuren. Men om de stackars fåtal lökväxter som finns i trädgården fick sitta kvar i våras ( efter rekordvintern ) så kan nog några nya varianter också få stå i fred-om jag fortsätter att mata med havre i år också!
Tulipa Blumex finns nog också med på beställningslistan.

En gammal favorit är Black parrot.
Förutom läckra tulpaner finns också narcisser, allium, liljor, iris, krokus, kejsarkrona ( som håller rådjuren borta med sin lukt som påminner om vitlök ) samt hyacint och fler lökar. Narcissen på bilden heter Pink Charm. Kolla in sortimentet på http://www.botaniska-varlden.se/
Finns det några i bekantskapskretsen som vill sambeställa så hör av er så snart som möjligt!
Kram,
Petra

2 kommentarer:

  1. Jag hittade länk till dig när jag skulle beställa från Botaniska Världen.
    Hittade också en massa varningar om att det är ett blufföretag som lägger upp bilder på växter som inte finns + beställare som inte får leveranser och mycket annat. Vet att det är ett tag sedan men du kan väl skriva om dina beställda varorna var som utlovat!

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jag handlade inte från Botaniska Världen då jag hittade de flesta av mina favoriter till ett mycket bättre pris på .....Lidl!!!! Tro det eller ej, men de blev jättefina och det blir Lidl även i fortsättningen för mig ;-)

    SvaraRadera