lördag 26 september 2009

Födelsedag...Zingo, Zorro...zuperkul!!!

Jag började jobba i torsdags; två dagar på Loka i egen säng och ingen i knät då jag gick på toaletten. Det var lite som semester!
Nåväl, jag fick jobba mellan turerna till socitetshuset. Där inmundigades lunch, middag, fika och allt däremellan. Behöver jag nämna att det var färdiglagat och att jag inte ansvarade för varken disken eller städningen.


I fredags blev jag ett år äldre och förhoppningsvis även något visare.

Min mor överaskade mig med ett vitt zinkhus att ha ljus i ,tjock tröja, underbar handgjord sjal, blommor och middag.

Min dotter hade valt ut en mugg att dricka Cola ur som det stod mamma på samt en kökshandduk med samma text på från henne & lillebror. Min lillebror hade förutseende nog insett att jag skulle tråna efter Dan Browns nya verk.


Grannen Maria hade hittat blommiga ljuslyktor som passade perfekt i mitt lilla badrumsfönster!
Håkan tyckte att det var dags att fixa till lite i hallen och han hade varit inne på en av mina favorit inredningsaffärer och införskaffat en dyr men naggande god vit byrå med tre korglådor till vantar, mössor,mm. Bra jobbat Håkan!

"Morfar" Lasse & Bosse kom båda med pengar och förmaning om att det var till MIG det skulle shoppas samt redovisningskrav!!! ( De är smarta de där. De har insett min svaghet för mina barn!!!)

Idag har vi slappat tills eftermiddagen då jag lovat att vi skulle åka på Hästdag hos en granne i Byrsta.
Väl där blev vi tillfrågade om inte Tindra skulle debutanthoppa!
Hon fick således låna häst och hjälm.


Vi påbörjade hennes tävlingskarriär på shettishingsten Zingo, 10 år, som hoppade felfritt på sju liggande cavalettibomhinder på marknivå.


Det blev stilfullt för Tindra skötte sig lysande...och så gjorde även Zingo. Tindra behövde inte komma ihåg banan då hon fick ha ledare så hon kunde koncentrera sig på "sitt & stå".
Morfar Bosse var med och filmade med sin mobilkamera och Tindra blev stolt innehavare av sin allra första tävlingsrosett i den aktansvärda åldern 4 år och 11 månader.

Jag blev jätteglad då jag såg hur ztolt och hur zuperkul min lilla dotter tyckte det var. Hoppas jag inte behöver bli en fara-land-&-rike-runt-för-att-tävla-mamma!!!!
Avståndet var inte större än att vi kunnat ta med Zorro, vår egen shettis, men jag vet inte hur han skulle reagera med så många andra hästar. Han är i alla fall hingst även om han är en liten sådan.....

2 kommentarer:

  1. Go kväll o STORT GRATTIS!! Ha en underbar helg!!
    Kram Millan ♥

    SvaraRadera
  2. Grattis i efterskott o vilket mys med Loka o ridtävling! Du ska se att du åker land-o-rike-runt om något år;-)
    Kram Cilla

    SvaraRadera