fredag 5 november 2010

Guiding i stora staden

En vän och kollega pratade tidigare i veckan om en hel drös roliga affärer inne i Örebro. Men jag som inte varit inne i stadskärnan och gått på "år och dar" kände inte igen en endaste av de som hon pratade om-förutom en tidigare kollagas inredningsaffär som jag tänkt besöka sedan i somras, Katarinas. Som tur är så är denne vän också en god pedagog så hon erbjöd sig genast att ta undertecknad på en studieresa med mina barn som "spännande inslag". Min lille son är inte alltid så shoppingsugen! Jag råkade jag springa på systrarna Eisenmans "Sommarens söta" på extrapris och så tyckte jag att fruktfatet i två våningar blir perfekt till jul med röda äpplen och nejlikaförsedda apelsiner. Inne på Katarinas köpte jag en hårgrejs förvaring modell större till Tindra.

Tidigare i veckan var det fotografering hos dagmamman. Lillprinsen 2½år hade dagen till ära både en Polo skjorta och slips!

Igår efter vår shoppingtur till Örebro kom vi hem till en blodig och sönderriven kisse. Ozzy har varit ute på äventyr några dagar och nätter. Någon, räven kanske, har tyckt att Ozzy var en fight värd att ta så min stora lilla katt har fått sina rinnande sår i örat, ögat, nosen och munnen tvättade och sedan har han legat och kurerat sig på ett och samma ställe hela dagen, natten och morgonen.
Idag blir det till att jaga mat på Ica och se om det finns fodermorötter att köpa i närheten. Sedan skall eftermiddagen/kvällen ägnas åt att kolla semestermöjligheter i februari-mars.....
Väl mött i kylan,
Petra

2 kommentarer:

  1. Kul att läsa vad som händer om familjen

    SvaraRadera
  2. .....när man är så långt ifrån
    /Bosse

    SvaraRadera