onsdag 21 april 2010

Nysytt & nytt

Åhlens har mycket fint på hem & hushållsavdelningen. Då jag och lilltösen skulle till varsitt tandläkarbesök slog vi till och gick på den stora staden Örebro mellan tiderna. Det blev några småprylar till köket och ett eller annat plagg till henne.


Köket begåvades med en ny slickepott i blommigt!!!! HA, det trodde jag inte ens fanns, motivslickepottar!!! Naturligtvis passade jag på att inhandla matchande kökshandduk och grytlapp.
Lovely, skulle nästan självaste Laura/Cath säga.

Rasmus randiga vårmössa blev dekorerad med en cars-bil ( inköpt på H&M för en billig peng ) till hans stora glädje. Nu väljer han den istället för den köpta tjocka vintermössan som redan hade Blixtern som dekor.
Man får inte vara dum.....

Tindras säng har fått byta Nalle Puh temat till Tilda-tema. Panduro hade rea ( c 70%) på vissa av Tilda tygerna på nätet så då passade jag på att köpa hem några meter av olika tyger. Den blommiga kuddens tyg är från Stoff & Stil annars är det Tilda-tyger i hennes säng numer.Med hopp om att det skall sluta att snöa & att barnens snorande samt feber lägger sig till morgondagen!
Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar