onsdag 3 augusti 2011

Det kostar att ligga på topp...

Efter att ha minskat ned våra semesterplaner till att vi åkte bort i bara tre dagar och höll oss inom landets gränser var det dags att åka karusell, diligens, rida, leka och busa på High Chaparall i Småland. Barnens farfar tog husbilen och följde med.Lilleman var noga med att pistolen skulle både panga och ryka...
Lilltösen valde röd hatt, vilket självklart speedwayfantasten och tillika lillebrodern vars favorit är röd hjälm ( oavsett förare ) tog fasta på.
Även om det finns hästar hemma så är det kul med ponnyridning...
...man kan ju få rida på en lite större häst än vad man är van vid!
Strax efter att våra kompisar/grannar kommit på plats kom regnet en stund. Vi såg lite ut som ett gäng glada kycklingar...eller något.

Indiandansen var popular hos båda barnen. Tindra uppskattade den mexikanska dansen och båda barnen satt som ljus under westernshowen med såväl tjuvar, banditer och explosioner.
Här kan man prata om en mohawk.
Som avslutning på vår tur till Småland efter ett besök på "lilla" varuhuset i Ullared där vinterkläder och annat smått och gott hamnade i shoppingvagnen åkte vi till Falkenberg för ett par timmar i solen vid havet.
Det var både populärt och avsvalkande.
La famiglia.
Snäcksamlande på Skrea i Falkenberg.
Tindra sommaren 2011.
Efter hemkomsten blev undertecknad sängliggande i feber, ont i kroppen och rejäl snuva..så summan av kardemumman blev....det kostar att ligga på topp...
Hälsar,
Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar