måndag 4 april 2011

Koh Kho Khao, Koh Pha & Koh Similan

Nu har vi kommit hem från semestern i Thailand. Summering; skönt med vila och värme!
Vi var på Koh Kho Khao som är en mycket LUGN och trevlig ö, norr om Koh Phuket.En utflykt vi gjorde som var helt UNDERBAR var att vi hyrde en longtail och åkte rätt ut i havet till en sandbank, Koh Pha, som består av en sandbank på ett trettiotal meter mitt ute på öppet hav samt några stockar drivved med inneboende

Inte en människa så långt ögat kan nå och alldeles ensamma badades det, skrattades, letades det snäckor samt åts det lunch under det medhavda parasollet.
Vår bungalow låg inne på the Kib och hade en rätt schysst pool direkt utanför till barnens STORA glädje! En sak som vi ångrar är att inte barnen fick följa med oss på tur i speedboat, 1½ timme väster om Khao Lak ligger Koh Similand som är ett av världens vackraste dykplatser och ett Thailändskt naturreservat. Ovan vattnet var det ganska vackert också. Lägg märke till människorna som klättrat upp till stora stenen för att titta på utsikten. Vi var mest fashinerade av den stora havssköldpaddan som simmade i vattnet intill stranden. Detta är ö nr 8 av 9.

Då kunde inte ens badkrukan, undertecknad, låta bli att var ute i vattnet svalka mig!


Må väl,


Petra

2 kommentarer:

  1. Jättefina bilder från Thailand nu längtar jag dit!!! Kram på er

    SvaraRadera