torsdag 18 juni 2009

Mormor 60 år


Mormor fyllde 60 år i vintras. Mitt i djupaste vintern fyllde mormor 60år. Tyvärr var minsta barnbarnet för liten för att vi skulle kunna åka utomlands dagen till ära men ett vintervitt Sverige är inte att förakta. Vi firade dagen I Tandådalen med skoter, skid och pulkaåkning i mängder. Storasyster lämnade inte frivilligt skotern som pappa hyrde, men till sist tog förnuftet över och hon kom in i värmen.
Lillebror åkte pulka för första gången i sitt liv. Det var kul men inte det allra roligaste han gjort. Kan det ha något med att göra att pulkan inte brummar????


Mormor såg till att hålla ställningarna inomhus men vi lyckades övertala henne till att åka skoter en liten stund i alla fall. Gudmor/moster Mona-lisa lyckades vi inte övertala. Inte heller morbror Peter som sin vana trogen hade fixat med sig ett betryggande antal böcker så att han inte skulle behöva gå ut i snön och kylan. Morfar Lasse däremot var ute och lekte med båda barnbarnen. Tindra lyckades med att åka skidor riktigt elegant så länge det rörde sig om längdåkning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar