måndag 29 juni 2009

Familjen IIHär kommer ytterligare en presentationa av familjen;
Kaninen Skutt bor i stallet men är jättekär i pappillonen Hilti, som tycker kaninen kan bli lite jobbig då han springer fritt på tomten ( läs på Hilti hela tiden ).
Hilti är en av de slöaste hundar jag träffat på. Han verkar känna en släktskap med katterna som kan ligga och mysa på soffan hela dagen.
På tal om katterna så lyckades jag fånga vår vagabond påbild, Ozzy. Han kom hitflyttandes som större kattunge förra sensommaren. Han är dock bortskämd och rymmer till grannen längst bort på grusvägen någon kilometer bort om vi inte sköter oss och ger honom mjölk och ost eller släpper in honom inom en viss tid på kvällen vintertid. En mycket speciell och social personlighet.
Min stora häst heter Filippa och är en mycket speciell dam med alla stoigheter man kan tänka sig. Usch för vita blommor som vajar i vinden, ljudet av rinnande vatten och stora stenar som kanske kan tänka sig att hoppa upp i luften och hoppa på en om man går förbi....Filippa är dock otroligt beskyddande mot mina barn! Tänka sig! En stor fjollig häst som är rädd för ganska så mycket som springer i full galopp och skall attackera bilen som får en förgasarsmäll utanför hagen då jag och min lilla dotter är inne i hagen och hälsar på. Hon håller ihop sin flock hon!
Dotterna lilla svarta shettis heter Zorro och är sex år och lite så där lagom inriden (= inte alls men går att leda runt med ryttare ). Han har instiftat en ny sport-rymma från hagen och försöka få matte eller någon att jaga honom!
2 kommentarer:

 1. Hej!
  Vilken trevlig blogg du har, söt shettis påminner om våran Svea:)

  KOmmer tillbaka
  //Camilla

  SvaraRadera
 2. Varmt välkommen Camilla!
  /Petra

  SvaraRadera