onsdag 26 mars 2014

Ibland flyger tiden...
Igår var en helt fantastisk solnedgång. Ikväll är jag dock för trött för att gå ut och titta men jisses vilka färger det var igår!
Rasmus kör och kör. Nu har han fått sin släpsko ( tror jag det heter, en metallsula som man sätter under crosstöveln ). Och fort går det. 

Nu finns planer för att utöka rosettsamlingen med ett deltagande i Pay and Jump på Sickelsta Gård 5/4. Håll tummarna ;-)

IKEA har skaffat denna plansch till sortimentet. Ska jag eventuellt skaffa när jag stylar om i sadelkammaren till sommaren. Det blir totalrenovering i stallet :-) så kul och roligt att göra fint nu när vi rider allt mer och vill fixa till så att det blir både praktiskt OCH snyggt :-)
Chilli har denna statyett i sitt sortiment för 349kr men jag vet inte var jag skulle ställa den....lurar på det en stund till.
Skitiga och lerinpackade men glada hästar i hagen.
Viktoria har fått ny boxdörr som är mer anpassad till hennes storlek. Manager skall det målas och fixas i hela stallet :-)))
Tindra hittar på allt mer med Hrid som är GÖRSNÄLL men lat!
Vår älskade Ozzy. 
Här får Tindra ridlektion av en av sina hästtjejkompisar! 
Perfect Sit ska designa nya pannband och jag gillar verkligen detta turkosa som skulle passa Hrid så fint....men jag gissar att inte det är gratis. Tränset kostar nytt 1700kr så....
Jag har färgat Tindras hår, eller rättare sagt topparna. Tre minuter och ett bra resultat. Hon själv är jättenöjd och jag tyckte det var kul att hon fick experimentera lite hon också ;-)

Må väl,
Petra 

2 kommentarer: