tisdag 14 februari 2012

Vabbdagar

Det blev visst scharlakansfeber av Tindras halsonda. Dagen efter att febern lugnat sig började hon klia och jag tjatade sluta klia. Men på morgonen därpå vaknade hon med små utslag över hela kroppen. Efter en tur till jouren där det konstaterades scharlakansfeber fick vi medicin utskriven och hon svarade bra på den. Dock så är hon smittsam så vi får stanna hemma i ett par dagar till.
Bilden visar min nya entrématta från Hemtex som jag ersatt en gammal ihopvikt trasmatta med. Så nu kan man bli Hjärtligt välkommen även genom altandörren i matrummet.Jag fick lite pengar av min gudmor när vi var och hälsade på i julas. Då passade jag på att införskaffa en brödbox som vi saknat ett tag. Det fick bli den mindre dramatiska varianten i creme som är i exakt samma nyans som mina Kitchen Aid och Dualit köksapparater. Brödboxen från IB Laursen.
Mina nya köksmöbler är fina men inte så tåliga. Vi får se hur länge de kommer att hålla, men ljust och fint blev det i alla fall. Nu till barnens rum för storrengöring samt rensning. Det var ett tag sedan sist och barnen har växt ur såväl en hel del leksaker som kläder.
Väl mött,
Petra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar