fredag 28 januari 2011

Nikon D80

Nu har vi skaffat en ny kamera som jag skall försöka lära mig alla finesserna med. Jag har inte tidigare haft en systemkamera så nu blir det till att testfotografera en hel del.

Här är dock bild tagen med den gamla kompaktkameran på Tindra och Zorro som är på uteritt i snöfall.
Även i januari har vi fått mycket snö. Här var vi på väg hem till mormor & mofar Lasse men tvingas vända och ta en annan väg på grund av drivsnö.
Vi lyckades ta oss till kusin Martins födelsedag trots snöstorm. Här sitter kusiner och kusinbarn uppradade och äter tårta hemma hos faster Moniqa.
Rasmus gillade att Tindras gudmor Britta kom på besök i januari i år.
....men hon frös och halkade på isen i Sverige!
Förra veckan påbörjades mina nya studier på mitt nya universitet, Stockholms , som ligger brevid Natur Historiska. Dit skall vi nog åka och kolla in dinosaurieutställningen i sommar.

Här har min sambo testat nya kameran. Jag tycker det är lite Narnia-inspirerat ( om man undantar vagns-kåpan och div skräp som någon lagt ur arbetsbilen )!!!!!
Trots att jag saknar ett mindre objektiv går det att ta ganska bra bilder inomhus också. Nu blir det att leta efter ett objektiv 18-55 eller något sådant...
Väl mött,
Petra

1 kommentar:

  1. Lycka till med D80,den är trevlig! Rekommenderar att lära sig "M"läge så snabbt som möjligt,de blir tusen gånger roligare när man väl kan ställa in allt själv!

    SvaraRadera