onsdag 28 september 2011

Köksinredning och annat


När jag firade födelsedag häromdagen kom min mamma med en jättefin present, en ny cykel. Vit, 7-växlad, Crescent med vit korg och fina blommor på. Tack snälla mamma!
En annan present som jag fick var en Kitchen Aid mixer i creme, så när det nya köket är på plats blir det mixa av! Bugar och bockar!Min lillebror köpte ett häftigt halsband så nu får tant gå på dans! Tack lillebror! Övriga av de närmast sörjande tyckte att jag skulle ut på shoppingtur så de laddede presentkort som kan komma bra tillhanda nu i höst.


Nu står bland annat Kitchen Aid matberedare samt...
ett extrabrett Siemens kombinerat kyl/frys-skåp med höjden 201 cm på önskelistan. Det finns en aforism som säger att den sjuke bara har en önskan- så jag är ganska nöjd med min önskelista!
Hälsar,
Petra

lördag 10 september 2011

Nigellas köksredskap

ssIdag har dagen varit lång. Den inleddes med besök av mig och barnen på Björka trädgård som hade höstmarknad sedan till bytardag i Åbytorp där bland annat ny ridhjälm i större storlek inskaffades till Tindra. Efter att vi ätit lunch tillbringades en hel del tid framför datorn med studier och väntertider innan mina studekamrater lade upp sina inlägg på läroplattformen. Det blev lite ögonshoppande och så gjorde jag visst en beställning på nya köksredskap á Nigella Lawson.
Jag hittade en fin Roberts Radio och även Dualit brödrost...men än så länge har jag "bara" shoppat lite nya köksredskap.
Därefter var det dammsugning och fixande i den för familjen nya husvagnen som sambon införskaffat för någon vecka sedan. Den börjar arta sig så att vi till sommaren kan fara på tur utan att behöva boka boende veckor i förväg!
Imorgon hoppas jag att vädret håller i sig så att en utflykt i svampskogen kan göras eller så blir det Äpplelunden som får besök av mig och barnen för äpplen till hästarna.
Härligt med hösten då det är dags att tända ljus och titta på film eller bara vara på kvällarna.
Väl mött,
Petra