måndag 22 april 2013

Äntligen!

Äntligen lite sol så att man kan slänga av sig lite kläder och snart kanske man tom slipper gummistövlarna :-)
I torsdags lekte Tindra med en kompis och fick överta ett akvarium- varvid hon har ett litet akvarium i sitt rum och vi har ytterligare två i huset. I fredags var det lekdags igen och då blev det fika i Hallsberg innan det var lek hemma.
Idag har nästan hela familjen ridit :-)
Tindra premiär-galopperade på Hrid utan att jag sprang bredvid ( sååå skönt ) och det gick toppenbra. Ifs stod jag vid "mållinjen" men det var mest för att hålla kollen :-)
Rasmus ville oxå rida - men han tyckte det var lite läskigt!
En otroligt vacker dag som gett mersmak !
Upptäckte att Tindra publicerats i NA på teckningssidan då jag var hemma hos en av mina kompisar idag- bildbevis nedan :-)
Kram alla!!
Petra
( författat lördag 20/4-13 )måndag 8 april 2013

Många viljor...suck!

Då har då dottern och undertecknad enats om en schysst tapet till hennes rum. Då förslaget presenterades för hennes pappa sa han bara " Nej". Det var för mycket färg och mönster.... Suck!

Och vi som tyckte denna var mycket bra. Färgerna passar in med gjutjärnkaminens gröna färg, bryter av mot takets vita och gör rummet varmt. Nytt golv finns på önskelistan även om denna tapet lätt gör sig även med nuvarande plastmatta.

Vi provar nog en stunds övertalning innan vi letar vidare...

Kram,
PetraVintersemester

Nu är vi hemma i dubbel mening efter en kort men helt underbar vintersemester med Rasmus födelsedagsfirande, längdskidåkning, utförsåkning, skoteråkning samt äventyrsbad fördelat på en halv vecka.
Badet kunde vi ha struntat i då vi inte alls tyckte att det var sååå fantastiskt som reklamen lät och så är vi hemma idag då Tindra stackarn blev magsjuk :-(
Men vi hann semestra "klart" innan sjukan slog till.
Och nu har ju faktiskt våren satt lite fart hör hemma så nu får vi snart njuta av krokus, påskliljor och tulpaner får jag hoppas :-)
Vi ses i solen!
Kram
Petramåndag 1 april 2013

Pip studio tapet ?

Tindra skall få ny tapet till sommaren. Jag skulle vilja att vi valde någon tapet från Pip studio eller liknande. Dessa är klara favoriter hos mig. Vi får väl se vad Tindra själv säger.
Håller tummarna för att hon går på min linje och att hon inte väljer lila.
Vi får väl se till sommaren vad det bidde.
Väl mött,
Petra